نرم افزار جاجمع تحت وب بهسا
خانه / رويدادهاي مهم / معاونت فرهنگی دانشجوئی دانشگاه آزاد اسلامی واحدخمینی شهر به مناسبت شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) سوگواره ادبی کوثر عشق برگزار می نماید

فراخوان

معاونت فرهنگی دانشجوئی دانشگاه آزاد اسلامی واحدخمینی شهر به مناسبت شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) برگزار می نماید

سوگواره ادبی کوثر عشق

محورهای سوگواره:

• حضرت زهرا(سلام الله علیها)
  • خطبه فدکیه

شرایط شرکت در کنگره:
– سوگواره در همه قالبهای شعر برگزار می شود.

-شرکت برای عموم شاعران آزاد است.

– هر شاعر می تواند سه اثر به دبیرخانه سوگواره ارسال نماید و شرکت همزمان در چند قالب شعری بلامانع است.
– آثار ارسالی نباید در سوگوارههای دیگر شرکت نموده و یا قبلا به چاپ رسیده باشد.

– اشعار ارسالی عودت داده نخواهد شد.
– دبیرخانه سوگواره در استفاده از آثار رسیده به صورت کتاب یا انتشار در پایگاه اینترنتی آزاد است.

– حضور شاعر برگزیده در مراسم اختتامیه الزامی می باشد و عدم شرکت در مراسم اختتامیه به منزله انصراف از سوگواره تلقی خواهد شد.
– اشعار طی  چند مرحله بررسی و داوری خواهد شد و نتایج به برگزیدگان نهائی اعلام می شود.

– شاعران عزیز آثار خود را در محیط ورد ۲۰۱۰ فونت B-NAZANINبه ایمیل  farhang@iaukhsh.ac.ir یا از طریق تلگرام به آیدی (farhangiaukhsh(09376200947@ ارسال نمایند. (ذکر نام و نام خانوادگی و شماره تلفن همراه و ثابت در انتهای هر شعر الزامی است.)

تقویم سوگواره:
– آخرین مهلت وصول آثار ۵ بهمن  ماه ۱۳۹۶خواهد بود.

– زمان برگزاری سوگواره ۲۴  بهمن ماه ۱۳۹۶ می باشد.
جوایزسوگواره:
رتبه اول : تندیس ولوح تقدیروجایزه نقدی به مبلغ ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال

رتبه دوم : تندیسولوح تقدیروجایزه نقدی به مبلغ ۸.۰۰۰.۰۰۰ ریال

رتبه سوم : تندیس ولوح تقدیروجایزه نقدی به مبلغ ۶.۰۰۰.۰۰۰ ریال

به انتخاب هیأت داوران ، پنج نفر نیز به عنوان شایسته تقدیر معرفی خواهند شد.

آدرس دبیرخانه :
اصفهان-خمینی شهر- منظریه- بلوار دانشجو -دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر

تلفن های تماس : ۱۴-۳۳۶۶۰۰۱۱-۰۳۱ داخلی ۲۴۵۰
سایت اطلاع رسانی سوگواره : cultural.iaukhsh.ac.ir
آدرس الکترونیک سوگواره: farhang@iaukhsh.ac.ir

این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید

تلگرام : Daftarfarhang@

نهاد ودانشگاه های همکار در برگزاری سوگواره :

• نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان اصفهان
  • هیأت فرهنگی مذهبی مصباح الهدی اساتید دانشگاههای آزاد اسلامی استان اصفهان
  • دانشگاههای آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)، واحدشاهین شهر،واحد کاشان ،واحدنجف آباد