نرم افزار جاجمع تحت وب بهسا
خانه / رويدادهاي مهم / اجلاسیه مرکزی دومین کنگره ملی شهدای دانشجو

اجلاسیه مرکزی دومین کنگره ملی شهدای دانشجو

اجلاسیه مرکزی دومین کنگره ملی شهدای دانشجو با عنوان گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر دانشجوی مدافع حرم برگزار می‌شود.

محوریت این کنگره شهدای دانشجویان مدافعان حرم هستند، دراین کنگره یک روزه علاوه بر تجلیل از خانواده‌های شهدا، برنامه‌های ویژه ای برای آن‌ها در نظر گرفته شده است.

گفتنی است اجلاسیه ۴ هزار و ۵۰۰ شهید دانشجو و ۱۰۴ شهید دانشجوی مدافع حرم به صورت دوسالانه برگزار می‌شود.

هدف اصلی از برگزاری این کنگره، تبیین و ترویج زندگی شهدای دانشجو است که می‌توانند الگو باشند، همچنین نهادینه کردن فرهنگ دفاع و شهادت در میان دانشجویان وایجاد فضای معنوی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی است.

این مراسم دوشنبه ۲۴ اردیبهشت‌ماه سال‌جاری در دانشگاه فردوسی مشهد مقدس برگزار خواهد شد.​

این کنگره با مشارکت مجموعه های و نهادهای مختلف، وزارت علوم، سازمان بسیج دانشجویی و دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد.

معاونت فرهنگی و دانشجوئی واحد