تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
۴:۱۸ دوشنبه ۱۴۰۱/۰۴/۱۳
Language : FA |
خانه / فعالیتهای فرهنگی / نمایشگاه سبک زندگی در جبهه در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر گشایش یافت

نمایشگاه سبک زندگی در جبهه در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر گشایش یافت

🔻 به‌مناسبت هفته دفاع مقدس و با هدف معرفی و ترویج صبر و مقاومت رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی هشت‌ساله، نمایشگاه سبک زندگی در جبهه شامل ۳۰ اثر تصویری از آرشیو بنیاد شهید شهرستان خمینی‌شهر برگزار شد.
🔻 در آیین گشایش این نمایشگاه که در آن بزرگ‌منشی، سادگی، صفا و صمیمیت رزمندگان اسلام در جبهه‌های حق علیه باطل در قالب عکس و تصویر روایت شده است، جمعی از مسئولان این واحد دانشگاهی و بنیاد شهید شهرستان خمینی‌شهر و همچنین استادان، کارکنان و دانشجویان شرکت کردند.
🔻 این نمایشگاه تا پایان هفته دفاع مقدس در ساختمان اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برای بازدید عموم دایر است.

🔗 https://www.ana.press/news/609932

همچنین ببینید

برنامه فرهنگی سه شنبه‌های مهدوی

برنامه فرهنگی سه شنبه‌های مهدوی در راستای ترویج فرهنگ مهدویت و انس دانشجویان با امام …